Vi feirer 200 000 kunder! tusentakk

Tusen takk til deg som er, og har vært, Xplora-kunde gjennom vår tid fra oppstarten og frem til i dag! Det er dere som har bidratt til vår fantastiske reise og suksess de siste årene. Vi er også meget takknemlige for alle tilbakemeldinger – gode som dårlige; dette har vært helt avgjørende for oss for at vi kontinuerlig kan jobbe mot en tryggere digital verden og en enklere hverdag – både for barna deres, og for dere foreldre! Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele dine erfaringer, opplevelser og muligheter til forbedringer med oss, det verdsetter vi uvurderlig høyt. Vi har tidligere vunnet best i test på TV2 Hjelper deg – det hadde vi ikke klart uten deres ærlige tilbakemeldinger.

Elkjøp og våre andre samarbeidspartnere hadde troen på oss fra starten

Vi er også nødt til å nevne noen av våre fantastiske samarbeidspartnere! Vi har vært helt avhengig av deres støtte og engasjement i arbeidet med å utvikle produktene og tjenestene våre. At dere har stått sammen med oss har betydd ekstremt mye for Xploras fotfeste i Norden. Her vil vi nevne Elkjøp, Power, Komplett, NetOnNet, Kjell & Company, Clas Ohlson og Klarna. Tusen takk for et fantastisk godt samarbeid gjennom de første årene til Xplora – vi gleder oss til veien videre sammen med dere!

Kjære herlige ambassadør og influencer – kjært barn, har mange navn!

Hvor skal vi starte? Uten deg vet vi ikke hvor vi hadde vært. For en gjeng av fantastiske mennesker! Dere har vist oss en enorm mengde med raushet, varme og lojalitet. Dere er så utrolig dyktige, kreative og kompetente, engasjerte til (hundre!)tusen – og viser oss en stå-på-vilje uten sidestykke. Vi verdsetter dere høyt, alle som en, både de som fortsatt er med oss i dag og de som har valgt å hoppe av sirkuset. Tusen takk for et uvurdelig bidrag til vår reise hittil – den har vi virkelig gjort sammen.

Høsten blir en spennende tid i Xplora

Selv om reisen hittil har vært en stor suksess har vi absolutt ingen intensjoner om å hvile på laurbærene! Vi har en utrolig spennende og kul nyhet som vi kommer til å lansere i løpet av høsten – så følg med og gled dere! Vi har meget spenstige og fremoverlente eiere som tør å tenke innovativt og nytt, så vi kan love dere at det kommer til å skje mye med tanke på utviklingen vår også fremover.

Fortsett å gjøre oss bedre!

Avslutningsvis vil vi oppfordre dere til å fortsette og komme med tilbakemeldinger underveis, slik som dere har gjort til nå. På den måten kan vi sammen gi barna våre de beste forutsetninger for å få en tryggest mulig inngang til det digitale universet – med teknologi som er tilpasset til barnets alder, modenhet og bruk.

Igjen, tusen takk for din støtte, din lojalitet og dine tilbakemeldinger. Tusen takk til våre fantastiske retailpartnere som hadde troen på oss fra starten – dere har vært, og er, utrolige viktige lagspillere som vi verdsetter meget høyt! Og sist, men ikke minst; tusen takk til våre fantastiske ambassadører.

Alt godt til deg og dere.

Ydmyk hilsen fra Xplora.

Les mer om oss og våre smartklokker til barn her.