Fordelene med Xplora i påskeferien!

Påskeferien nærmer seg – her er noen tips til hvordan påskeferie med barn kan bli enklere og morsommere med Xplora!

Noen ganger er det vanskelig å holde styr på de små krabatene våre, spesielt når vi har ferie. Når barna er i skibakken, på besøk i en fremmed by eller om de bare skal gå en kort tur alene til besteforeldre, er det ikke lett å ha kontroll på de.
Bare fordi vi vokste opp uten smarte “dippedutter”, så har vi nå teknologi som gjør at de ikke trenger det. Xplora tilbyr mer frihet til barna og mer frihet til deg. Du må fortsatt følge med, men det blir litt enklere.

Les mer om våre smartklokker unikt tilpasset barn her!

Hjelp barna å holde kontakt med venner og familie

Xplora er også en mobiltelefon skapt for barn. Det du kanskje ikke visste er at i foreldreappen «Xplora» kan du velge hvilke kontakter som kan ringe og sende melding til smartklokken. Du kan sende tekstmeldinger hvis barnet kan lese og skrive, men man kan også kommunisere med talemeldinger og emojis. Slik kan de holde kontakten med venner og familie hvis dere ikke får besøkt de så mye nå.

Innlegget fortsetter under bildet

Påskeferie med barn kan også være krevende

Ferietid betyr mye samværstid. Og det er veledig koselig. Samtidig, da barna er mye mer hjemme, kan det tidvis føles krevende. Barn krever sitt, som de også skal! Mange barna elsker å være selvstendige – hvis barna er store nok til å leke ute alene, men fortsatt såpass unge at du vil følge med, sett på de smartklokken, og la de leke i nærområdet. Du kan følge med ved å ringe, sende SMS eller se på GPS-en. I mellomtiden kan du lese påskekrim, se en film og slappe av på sofaen. Når det er klart for middag så bare ringer du barnet og ber de komme inn igjen. Selv om vi aldri har fri fra å være foreldre så er det også godt med litt egentid – mens barnet opplever og utforsker verden i trygge rammer på egenhånd – med Xplora på håndleddet, kun ett tastetrykk unna om det skulle være noe!

Tar du mange feriebilder? Nå kan barna ta bilder også!

Det er ingen tvil om at mobilen får kjørt seg i ferien. Vi tar flere bilder, deler mer på sosiale medier og ser på andres bilder mer.
Nå kan barna ta sine egne feriebilder, men du trenger ikke bekymre deg for at de havner på avveie fordi Xplora har ikke internett eller vanedannende apper som sosiale medier. Så du får ta dine bilder og dele hvor og med hvem du vil, og barna får ta sine som de kan vise til sine venner. Du kan være helt sikker på at bildene ikke kan deles på internett – da alle Xplora sine smartklokker kommer uten tilgang til nett eller sosiale medier!

Uansett om påskeferie med barn går som planlagt eller ei så ønsker vi dere en fantastisk ferie, og håper dere får samlet håp og positivitet til denne tiden. Kos dere sammen med familien og vær trygge.

Riktig god påske fra oss!