Xploras aktivitetsplattform – vårt superkule univers for barna!

Hva er Xploras aktivitetsplattform?

Plattformen er et univers der du og barna kan delta i alle de superkule kampanjer vi har der – kampanjer som ønsker å oppfordre til fysisk aktivitet, glede, utforskning, lek og læring! Ja – alt dette er målet! Det er slik at antall skjermtid til barn øker med utviklingen av teknologi, på godt og vondt, så er fysisk aktivitet for barna enda viktigere enn noen gang. Den gode balansen er ikke alltid enkel, men noe som vi strever etter hele livet, kanskje?! Og vi foreldre har her en helt særskilt oppgave; å lære barna våre gode og sunne verdier de kan ta med seg videre inn i livet. Fysisk aktivitet og utforskning er meget viktige verdier.

Vil inspirere til mer fysisk lek og bevegelse!

Vi ønsker å aktivisere barna enda mer – og gjøre det med lek og moro! Økende passivitet er en større utfordring som berører mange av oss med en annen livsstil enn tidligere. Mer skjerm, mer digitalisering av tjenester og et langt større tilbud av teknologi – for ikke å snakke om digitale spill som mange barn bruker svært mye tid på i dag.

Barna kan få superkule premier!

Xplora smartklokke har innebygget skritteller, som automatisk starter på 0 hver dag. Alle skrittene blir daglig registrert i aktivitetsplattformen, der hvert tusende skritt blir til én Xplora-mynt! Du kommer til å bli svært overrasket over hvor mye de små føttene beveger seg i løpet av dagen! I følge vår undersøkelse beveger barna som blir med på plattformen seg 20 % mer enn andre som ikke er aktive her.

De oppsparte myntene kan barna bruke til å hente ut premier i vår egne butikk. Denne butikken åpner klokken 16.00 hver fredag, og forblir åpen ut helgen. Deretter legges nye premier til hver uke!

Xplora samarbeider med internasjonale verdensledende underholdningsselskaper for å skape kampanjer barna kan være på. Vi nevner Boss Baby, Tom & Jerry, Space Jam og Sonic, i tillegg til verdens største hjelpeorganisasjon for barn – nemlig UNICEF. Her kan barna delta og vinne kule premier – eller som i UNICEF-kampanjen; der barna bidro til å hjelpe barn i vanskeligstilte situasjoner.

Les mer om Xploras aktivitetsplattform her!

Å bli med på Xploras aktivitetsplattform er raskt og enkelt!

1. Gå til Goplay.myxplora.com/no for å registrere barnet eller deg

2. Logg på med samme bruker som du logger deg inn på Xplora-appen/foreldre-appen.

3.Ta på barnet ditt og/eller deg Xplora-klokken for å samle skritt! Se hvor mange skritt barnet og du har spart opp og hvor mange Xplora-mynter barnet eller du har av mynter fra Xplora-appen eller via aktivitetsplattformen på nett.

Har ikke barnet ditt en Xplora smartklokke ennå?

Bestill smartklokke, barnets første mobiltelefon, for å forenkle hverdagen for hele familien – og å kunne delta på vår superkule aktivitetsplattform nå! Velkommen til Xplora-universet! Les mer om og kjøp smartklokke til barn her!