Xploras aktivitetsplattform – vårt egne univers for barn!

Få mest mulig ut av barnets smartklokke med vår morsomme og lærerike aktivitetsplattform – bestående av innhold spesielt designet for barn!

Xploras aktivitetsplattform er et morsomt og motiverende univers, der du sammen med barna dine kan delta i morsomme kampanjer, vinne kule premier, spille spill, by på produkter og mye mer! Med dette ønsker vi å oppfordre til fysisk aktivitet, glede, utforskning, lek og læring. Det er nemlig slik at skjermtiden til barn, på godt og vondt, øker med utviklingen av ny teknologi og dermed blir fysisk aktivitet viktigere enn noen gang! Den gode balansen er ikke alltid enkel, men noe vi streber etter hele livet, og her har vi foreldre en særskilt viktig oppgave; Vi må lære barna våre gode og sunne verdier som de kan ta med seg videre inn i livet.

Vil inspirere til fysisk lek og bevegelse!

Vi ønsker å aktivisere barna enda mer – og gjøre det med lek og moro! Økende passivitet er en utfordring som berører mange av oss i større grad enn tidligere. Mer skjerm, mer digitalisering av tjenester og et langt større tilbud av teknologi – for ikke å snakke om digitale spill som mange barn bruker svært mye tid på i dag.

Hos Xplora ønsker vi derfor å sette fokus på og motivere til en sunn balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet. Xploras aktivitetsplatform belønner aktivitet og inspirerer dermed barn til å komme seg opp av sofaen og ut i den virkelige verden, noe som resulterer i en mer aktiv hverdag! Til sammen går brukerne våre mer enn én milliard skritt – hvilket tilsvarer å gå en hel runde rundt jorden og utgjør 2500 skritt mer enn andre barn hver dag.

Slik belønnes aktiviteten

Xploras smartklokker har en innebygget skritteller, som automatisk starter på 0 hver dag. Alle skrittene blir daglig registrert i aktivitetsplattformen, der hvert tusende skritt utgjør én Xplora-mynt, og du vil bli svært overrasket over hvor mye de små føttene beveger seg i løpet av dagen! I følge vår undersøkelse beveger barna som blir med på plattformen seg 20 % mer enn barn som ikke er aktive her.

De oppsparte myntene kan deretter brukes i Xploras helt egne auksjon, der barna kan by på fysiske og digitale produkter med sine Xplora Coins.

Xplora samarbeider med internasjonale og verdensledende underholdningsselskaper for å skape kampanjer barna kan være på. Vi nevner Boss Baby, Tom & Jerry, Space Jam og Sonic, i tillegg til et samarbeid med verdens største hjelpeorganisasjon for barn – nemlig UNICEF. Gjennom dette samarbeidet bidro barn fra alle Xploras markeder til å hjelpe vanskeligstilte barn i andre land.

Premium tilgang til aktivitetsplattformen

Mens Basic er tilgjengelig for alle aktive Xplora-kunder, kan foreldre nå også velge å oppgradere til Premium, for at barna deres skal få ubegrenset tilgang til alt det morsomme innholdet på aktivitetsplattformen.

Xploras aktivitetsplattform

Alternativt kan nye kunder, som kjøper en smartklokke med abonnement, velge et Premium abonnement som inkluderer fri tale og data i EU/EØS, gratis bruk av Xploras smarte foreldre-app, samt Premium tilgang til aktivitetsplattformen.

Hvilket abonnement passer best for ditt barn?

Ønsker du den komplette opplevelsen av vårt aktivitetsunivers, med tilgang til alle våre funksjoner og underholdning unikt tilpasset barn og deres behov, da er Premium noe for deg og din familie! Ønsker dere derimot kun tilgang til noen få utvalgte funksjoner er Basic rett valg. Skulle du velge feil abonnement og på et senere tidspunkt ombestemme deg, kan du alltid ta kontakt med oss for å få hjelp til å bytte.

Slik tar man del i Xploras aktivitetsplattform

1. Gå til Goplay.myxplora.com/no for å registrere en bruker.

2. Logg på med samme brukernavn og passord som du benytter i vår smarte foreldre-app.

3. Samle skritt ved hjelp av Xplora-klokken!

Har ikke barnet ditt en Xplora smartklokke?

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker til barn i dag!

KJØP NÅ!