Xploras høydepunkter i 2023

Etter å ha tatt farvel med 2023, inviterer vi deg til å ta del i de betydningsfulle milepælene og høydepunktene som har formet dette bemerkelsesverdige året. Bli med på en reise gjennom de uforglemmelige øyeblikkene som har gjort 2023 ekstraordinært for oss, våre partnere og ikke minst dere, våre kunder.

Xplora ønsker å gi barn en trygg innføring i det digitale livet og en bedre balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet. La barn være barn! I en verden i konstant endring, tilbyr vi teknologi som lar barn vokse, lære og skape verdifulle minner.

I løpet av tiden vår planet brukte på sin bane rundt solen, tok våre unge eventyrlystne over 546 milliarder skritt! Det tilsvarer 937 tusen unike små helter i aktivitet.

2023 var et år fylt med eventyr for Xplora-universet, med spennende nye partnerskap, inspirerende kampanjer, lansering av nytt produkt i flere markeder, og utvidelsen av vår plattform for lek og læring – alt dette for å berike opplevelsene til våre kjære kunder.

La oss ta en titt på noen av høydepunktene i 2023!

Xploras X6Play: Redefinerer bærbar teknologi for barn

I 2023 introduserte Xplora X6Play – et banebrytende produkt som setter en ny standard for innovasjon innen bærbar teknologi for barn. Dette teknologiske gjennombruddet introduserte en kraftigere, mer engasjerende og unikt tilpasset smartklokke, som representerer et viktig skritt fremover for selskapet. Siden 2016 har Xplora jobbet målrettet med å utvikle innovative enheter for unge oppdagere, og X6Play er kulminasjonen av denne innsatsen.

X6Play er mer enn bare en gadget; det er en portal til en verden av utforskning. Med sin raske prosessor, skarpe skjerm, lange batterilevetid, rikelige lagringsplass og klare kamera, fremstår den som en teknologisk innertier. Det som virkelig skiller den ut, er friheten den gir barna – med over 3 400 unike fargekombinasjoner blir den et lerret for kreativ utfoldelse.

Xploras høydepunkter i 2023

Xplora mottar DNs Gazelle innovasjonspris

Xplora legger til et nytt prestisjefylt trofé i premiesamlingen, denne gangen for innovasjon, samfunnsbidrag og økonomisk vekst – en imponerende prestasjon!

Mellom 2018 og 2021 opplevde Xplora Mobile en imponerende vekst på 467% i omsetning. Torsdag 25. januar 2023, ble vi tildelt Innovasjonsprisen 2022 på Gazelle-konferansen, arrangert av Norges fremste næringslivsavis, Dagens Næringsliv (DN).

Utmerkelsen kommer i kjølvannet av Xploras suksess på CES-konferansen i Las Vegas, hvor vi vant prisen for “Best of Innovation”, en klar anerkjennelse av stegene vi har tatt på den internasjonale scenen.

Xploras høydepunkter i 2023

STIFTUNG WARENTEST-Prisen

I Tyskland nådde Xplora X6Play toppen etter en grundig evaluering utført av “Stiftung Warentest”, en velrenommert tysk forbrukerorganisasjon. I en test av åtte smartklokker for barn, ble X6Play kåret til den suverene vinneren. Denne utmerkelsen understreker vårt engasjement for kvalitet, sikkerhet og innovasjon innen smartklokkekategorien for barn.

Xploras barndomskampanje mot overdreven smarttelefonbruk

Vårt finske Xplora-team tok initiativ til Childhood-kampanjen, som tok et oppgjør med overdreven smarttelefonbruk hos barn. Denne visuelt opprørende kampanjen stiller et viktig spørsmål: Skal barna leve et liv dominert av smarttelefoner, som zombier, eller et mer bekymringsløst og gledefylt liv med økt fysisk aktivitet? Du får selv avgjøre.

Xploras høydepunkter i 2023

Skolemodus-brosjyre

I Danmark fokuserte vårt team på å nå ut til lærere og skoleansatte, spesielt i forbindelse med at mange barn mottok sitt første Xplora-ur rundt skolestart. Målet var å informere om Xplora og adressere politikken mot smartenheter i skolen, for å redusere antall returnerte klokker. Kampanjen skulle også øke kjennskap og produktforståelse hos skolemyndighetene, blant annet ved å forklare funksjoner som ´Skolemodus´.

Xploras høydepunkter i 2023

Avdukingen av “Die Drei ???”-samarbeidet med Sony Pictures Germany

Xplora gikk inn i et storslått samarbeid med filmen “Die Drei – Erbe des Drachen”, en av årets mest vellykkede filmer i Tyskland, som en del av en populær detektivfranchise. Dette ekstraordinære samarbeidet integrerte XMove sømløst i fortellingen om Die Drei, med en fengslende kinoreklame som fremhevet vår innovative X6Play. Denne kampanjen etablerte en ny standard for hvordan man håndterer store partnerskap med eleganse og kreativitet.

Smartklokker med i kampen for å bevare grønne habitat

Mens vi er inne på partnerskap; Xplora samarbeidet med One Tree Planted i en betydningsfull USA-kampanje. For hver barne-smartklokke som ble kjøpt i april, ble et tre plantet i et lokalsamfunn. Denne kampanjen styrket ikke bare barnas sikkerhet og tilkobling, men bidro også til å redusere karbondioksidutslipp og støtte dyrelivshabitater, noe som fremhever Xploras dedikasjon til et renere miljø og en bedre fremtid. Samtidig bidro den til å øke bevisstheten om de grønne økosystemenes vitale rolle for planetens helse. For eksempel, visste du at halvparten av alle plante- og dyrearter finnes i tropiske regnskoger?

Xploras høydepunkter i 2023

Markering av den internasjonale kvinnedagen

Xplora feiret stolt den internasjonale kvinnedagen, og tok et standpunkt for kjønnslikestilling og kvinners rettigheter. Årets tema, “Velg å utfordre”, inspirerte oss til å stille spørsmål ved stereotyper, fordommer og ulikhet. Som foreldre, erkjenner vi vår rolle i å oppdra våre døtre til å bli sterke, selvsikre og selvstendige kvinner. Vi ønsker at de skal vokse opp trygge og selvstendige, vel vitende om at de fortjener respekt og verdighet.

Xploras høydepunkter i 2023

Tour of Norway for kids: En minneverdig sommer

Sommeren 2023 var Xplora stolt sponsor av Tour of Norway for kids, som er Norges desidert største sykkelritt for barn. Arrangementet hadde over 40 000 deltakere, noe som representerte en imponerende økning på 21% fra året før.

Xploras høydepunkter i 2023

Utrullingen av den oppdaterte aktivitetsplattformen

Xplora fortsatte utrullingen av Xploras aktivitetsplattform, et underholdende og pedagogisk univers skapt spesielt for barn. Vår plattform fremmer fysisk aktivitet, utforskning og læring, og belønner barna for å holde seg aktive. Her er de tre mest populære eventyrene på aktivitetsplattformen i 2023:

August: Klatre Kilimanjaro – 10 629 personer meldte seg på.

September: Gullrushet – 13 770 personer meldte seg på.

Oktober: Zoo World – 11 314 personer meldte seg på.

Vi feiret 257 000 SIM-kunder

I 2023 feiret vi en milepæl – 257 000 SIM-kunder gjennom Xplora Connect. En hjertelig takk til alle som har vært en del av vår reise fra starten og til nå. Deres støtte, tilbakemeldinger og tillit har vært essensiell for vår suksess.

Xploras høydepunkter i 2023

Beste mobiltelefon for barn i 2024

I kjølvannet av 2023 er vi glade for å kunngjøre at vårt produkt, X6Play, har blitt hedret med den prestisjetunge U.S. News-prisen for Beste Mobiltelefon for Barn i 2024. Du leste riktig – mobiltelefon.

Denne utmerkelsen fremhever de enestående funksjonene som skiller vår enhet fra konkurrentene. En av hovedgrunnene til denne anerkjennelsen er X6Play’s nyskapende GPS-sporingsfunksjon. I nødsituasjoner blir SOS-knappen en livline, og varsler umiddelbart en forhåndsbestemt kontakt. Det fremheves at selv om dette kanskje ser ut som en klokke, er det i realiteten en smarttelefon i barneformat.

Vinnerne ble valgt basert på eksperttips, omfattende brukertesting og tilbakemeldinger fra forbrukere. Testen omfattet flere kategorier for Beste Mobiltelefon. Xplora vant i sin respektive kategori, sammen med tungvektere som iPhone 15 Pro Max (Beste Høykvalitet) og Samsung S23 (Beste Kamera). Denne anerkjennelsen er en betydelig prestasjon.

Vi er beæret over å motta denne anerkjennelsen fra U.S. News, noe som bekrefter vår forpliktelse til å levere førsteklasses teknologi, unikt tilpasset barn! Du kan lese mer om testen her.

En spennende fremtid for Xplora

Med 2023 bak oss, er vi i Xplora forventningsfulle til hva 2024 har å by på. Det kommende året vil inneholde nye eventyr, glede og utallige skritt mot en lysere og sunnere fremtid for barn og familier over hele verden. La oss huske viktigheten av å gi barn trygg og aldersadekvat teknologi, når vi fortsetter arbeidet for å sikre en bedre fremtid for neste generasjon.

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker i dag!

 

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN