Xploras smartklokke gjør det å holde kontakt til barn.

Det er liten tvil om at Xplora er svært brukervennlig.

Barnevakten er en fri og selvstendig ideell stiftelse som formidler fakta og råd om barn, unge og medier. Deres visjon er at barn og unge skal bruke mediene på en trygg og bevisst måte.

På torsdag 10. oktober 2019 har Barnevakten publisert en ny artikkel om Xplora.

 

Barnevaktens ANMELDELSE:

Xploras smartklokke gjør det enkelt for barn og foreldre å holde kontakt. Enheten er fri for tilgang til YouTube, spill-apper og sosiale medier, og byr på nyttige innstillinger for foreldrekontroll.
Barnevakten legger vekt på at XPLORA er svært brukervennlig der foreldre får levert en eske med et brev som forklarer alt som skal til for å komme igang. Dette er en enkel og forståelig oppskrift. Appen er også fri for kompliserte menyer og funksjoner. Utviklerne har fokusert på enkel kommunikasjon mellom små og voksne, og det er det man får.
 
Et annet pluss er at XPLORA har mye informasjon omkring produktet sitt. Man får kundeservice på norsk og har en adresse og et telefonnummer innenfor landegrensene å forholde seg til. Det gjør det enklere og mer forutsigbart å være foreldre.
Du kan kjøpe Xplora her eller hos Elkjøp, Komplett, CDON, Kjell og Company og XXL. 
I sin artikkel beskriver Barnevakten XPLORAs funksjoner og legger stor fokus på at for familier som er bekymret for alt for mye skjermtid, kan det være et stort pluss at denne er strippet for YouTube og sosiale medier. Sånn sett, kan dette også være en mellomløsning for foreldre som ønsker å tillate kommunikasjonsmuligheter, men som vil holde igjen på aldersgrenser og bruk av sosiale medier.
Du kan lese hele artikkelen til Barnevakten HER
Ønsker du mer informasjon om Xplora, les HER