4 enkle dekorasjoner til halloween!

Liker du å gjøre litt ekstra stas i hjemmet med pynt og dekorasjoner? Halloween er rett rundt hjørnet, og det å lage egne dekorasjoner er mye enklere enn det høres ut som, og ikke minst mer budsjettvennlig! Vi har derfor samlet 4 morsomme ideer til pynt du og barna enkelt kan lage selv 👻 Få stor WOW-effekt med disse 4 enkle ideene til pynt som kan skape grøss og gru for små og store!

1. Lag mini-gresskar av klementiner som dekorasjoner til halloween

enkle dekorasjoner til halloween

En enkel hjemmelaget halloween-dekorasjon er å forvandle klementiner/appelsiner til små gresskar 🎃 Tegn forskjellige skumle fjes på klementinene og bruk dem som pynt til festen, eller del dem ut sammen med godteri under knask og knep når alle de små spøkelsene og monstrene kommer på døren din, én etter én!

2. Enkel spindelvev-dekorasjon med svart snor

Spindelvev ut av svart snor – dette kan du faktisk enkelt lage selv! Alt som kreves er en svart snor – deretter er det kun fantasien som setter grenser for hvor stort edderkoppnettet ditt skal være. Snoren kan brukes både innendørs og utendørs, og for ekstra effekt kan man feste noen skumle edderkopper i spindelvevet – disse kan du enten lage selv, eller kjøpe i butikken.

3. Lysende halloweenpynt av gamle glass

Har du tomme glass som du har spart på som for eksempel syltetøy eller annen mat kommer i? Da kan du enkelt lage dine egne lykter ved å male skumle ansikter på glassene! Plasser eller heng de små lyktene ute, eller bruk dem som dekorasjoner inne. Sett stearinlys oppi glassene for å få en skummel og lysende effekt ut fra det påmalte fjeset!

4. Flaggermus av eggekartong!

Denne enkle eggekartong-flaggermusen er perfekt å henge i vinduet!

Du trenger:

  • Eggekartong
  • Svart maling
  • Øyne – kjøp ferdige øyne som kan festes/limes, eller mal dette på
  • Tråd

Fremgangsmåte:

  • Klipp en remse på to eller tre «skåler» fra en eggekartong — tre blir absolutt mest dekorativt
  • Mal kartongen svart
  • Fest/mal på øyne
  • Tre en tråd gjennom midten og heng opp/legg som dekorasjon på bordet!

Selvfølgelig, la oss utvide det litt mer. Det er på tide å la kreativiteten blomstre og skape en minneverdig halloweenopplevelse! Vi utfordrer deg til å ta fatt på disse spennende DIY-prosjektene og la hjemmet ditt bli et skummelt, men samtidig festlig, sted å være. Når du har fullført dine mesterverk, ikke nøl med å dele dem med oss på @xplora_norge. Vi kan ikke vente med å se hvordan du tar disse ideene og gjør dem til dine egne, og kanskje til og med inspirerer andre til å gjøre det samme. Så hiv deg ut i det, utforsk din kreative side, og gjør denne halloweenen til noe helt spesielt! 🕸🎃

 

Hvis du er interessert i å lese om 30 innendørsaktiviteter, så klikk her!