Årets julegave til barna

Leter du etter årets julegave til barn? Det kan være en utfordring å kjøpe en gave til et barn – enten du er mor eller far, et annet familiemedlem, en nær venn eller en god bekjent. Den rette julegaven til barn kan gi mye glede. Og vi har et godt forslag til deg! Hva kan være bedre enn å kunne gi barnet ditt en trygg og god inntreden i den digitale verden? 🎄

Les mer om våre innovative smartklokker til barn her!

Hva gjør en smartklokke til et godt og trygt valg – både for barnet og deg?

Skal du lykkes med å kjøpe fine gaver til barn, handler det om å kjøpe noe som barnet virkelig ønsker seg og som det også kan ha glede av. En helt unik mobiltelefon for barn – det kan bli den ultimate gaven i år! Vi i Xplora tenker at med tilpasset teknologi for barn kan hverdagen gjøres enklere på mange måter, barnet får større frihet og blir mer selvstendig – og at hele familien kan oppleve økt livskvalitet.

MEN – som påpekt over må teknologien utvikles unikt for barn for at dette skal bli en stor og god ressurs. Og det er derfor Xplora ble til; å gi barna den trygge og gode innføringen i den mobile og digitale verden – der du som forelder kan være den som sitter i førersetet!

VENT med smarttelefonen til barn – Xplora er et flott alternativ!

Vi tror på å vente så lenge som mulig med å gi mindre barn en vanlig smarttelefon – som kommer med mange funksjoner og mye innhold som kun passer for eldre og voksne. Barn har ikke den psykologiske modenheten til å bearbeide alle inntrykk som eldre barn, unge og voksne har, langt fra – og i mye mindre grad har utviklet kritisk tenkning – som er veldig viktig når man er i den digitale verden uten overvåking og kontroll. . Derfor har vi i våre smartklokker bevisst valgt å utelukke all tilgang til sosiale medier og internett. I en fersk undersøkelse er 98 % prosent helt enige med oss ​​i at små barn ikke har noe å gjøre på sosiale medier og internett alene.

Mange sikre funksjoner!

Med smartklokken kan barnet ringe og sende talemeldinger til kontaktlisten sin. I foreldreappen kan du enkelt bestemme hvem barnet ditt skal være i kontakt med, få informasjon om hvor barnet befinner seg via GPS-en – hvor du også kan sette trygge soner. Å kunne ha denne tryggheten med å kunne nå barnet, og ikke minst at barnet kan nå deg, kan sammen med GPS og trygge soner gjøre hverdagen for mange betydelig enklere – og hvor barnet også kan øve seg på å bli mer selvstendig. ! Noe som de fleste barn opplever som en utrolig fin og spennende prosess. Nå kan du lene deg tilbake (litt til!) – og vite at du kan holde kontakten – også når barnet er ute på egne eventyr!

Vi må ikke glemme skolesituasjonen! I foreldreappen stiller du klokken på skolemodus, slik at det ikke blir forstyrrelser i timene og i friminuttene. Helt genialt – enklere blir det ikke. En av barnas favorittfunksjoner er et kamera som kan ta bilder og spille inn videoer. På denne måten får barna også dokumentere viktige øyeblikk i hverdagen og dele dem med sine kontakter – foreldre, besteforeldre og venner. MERK: Disse kan ikke deles på nettet.

Alt dette settes i en form som passer barnets livsstil. Det er en klokke som sitter godt på håndleddet. Den er praktisk og faller ikke av, selv i en aktiv hverdag. Og i motsetning til smarttelefonen glemmes ikke klokken så lett, da den alltid sitter på håndleddet. Mange foreldre forteller oss at eldre barn fortsatt bruker Xplora nettopp fordi denne mobiltelefonen ikke veier i lommen eller er i veien for aktivitet – den er en del av barnets hverdag uten å forstyrre utviklingen. Vi heier på dette!

Les mer om Xplora og skolemodus her

Les mer om Xplora smartklokker for barn her!

Å få den første telefonen er et stort øyeblikk for mange barn. Med smarte valg fra foreldrene dine kan denne opplevelsen styres i positiv retning helt fra starten, og danne grunnlaget for sunne og gode verdier fremover. Og ikke minst – ikke å utsette barnet for innhold som det ikke har forutsetninger for å fordøye. Det er derfor så mange foreldre anbefaler våre smartklokker som et perfekt alternativ til vanlige mobiltelefoner.

Julegaven som gir tilgang til vår superkule aktivitetsplattform

Gjennom vår superkule aktivitetsplattform, som har som hovedmål å stimulere til økt fysisk aktivitet, får du og barnet ditt tilgang til et helt univers av kampanjer og aktiviteter dere kan delta på! Les mer om Xploras aktivitetsplattform her!

… og som reduserer skjermtiden!

Smartklokkene våre kombinert med aktivitetsplattformen kan hjelpe barn med å holde seg aktive, sunne og nysgjerrige! Fysisk aktivitet har også mange helsemessige fordeler, og bidrar til å gjøre barn lykkeligere og tryggere. Leger nevner også at mer aktive barn har mindre sannsynlighet for å ha depresjon, angst og utviklingsforsinkelser.

Ble du inspirert?

Vi håper vi har hjulpet deg litt på vei til å finne årets julegave til barn! For oss er det viktig å finne julegaver som oppmuntrer til aktivitet, reduserer skjermtid og lar barn være barn. Har du noen andre gode julegaveideer til barn som kan få til det samme? Del den gjerne med oss ​​på Instagram!

GOD JUL fra Xplora ☃️❤️