En anbefaling fra hjertet

Jeg synes det er skremmende å se hvordan barn kan bli påvirket av dagens teknologi.. Og så lenge vi fortsatt har noe vi skulle sagt som foreldre, så begrenses skjermtiden veldig i vårt hjem.

Inger Lise og Levi har nå testet XPLORS 3S i noen måneder og velger å dele sine erfaringer.

Nylig fylte Levi 6 år og det han ønsket seg mest i bursdagsgave var en mobiltelefon. Det var helt uaktuelt for mamma: “Så lenge vi fortsatt har noe vi skulle sagt som foreldre, så begrenses skjermtiden veldig i vårt hjem” sier Inger Lise.

“Aktive barn er glade barn! Jeg er overbevisst om at minnene man skaper sammen med barna er det de vil huske når de blir eldre. Og jeg tror det vil gjøre dem veldig mye bedre enn alle timene foran skjerm. Selv om jeg også skjønner at vi ikke kan ta helt avstand fra dagens teknologibruk, så kan vi begrense det! Og det er det vi som foreldre som må ta ansvar for. Det å være aktive utendørs, både med venner og oss voksne, tror jeg har veldig god innvirkning på barn.

mor og sønn med en blå xplora mobilklokke

Vi har iallfall en mye roligere og bedre hverdag sammen når det er lite skjermtid.”

Les hele innlegget til Inger Lise HER og la deg inspirere ❤️🤩

Etter at Inger Lise og Levi prøvde Xplora 3S har vi lansert en nyere versjon av smartklokken til barn. Du kan lese mer om XPLORA 4 her.