17. mai-feiring med Xplora

Er du klar for en forrykende feststemt feiring av 17. mai? Med Xploras smartklokker kan den store dagen bli enklere og mindre stressfylt!

Den gamle slipsknuten må løsnes og strammes på ny. De nye søljene er pusset og plassert på bunaden. Barna presses inn i de nedarva penskoene. Og flaggene? Hvor var flaggene? Du må ut i boden for å sjekke om de fra i fjor ikke er for skrukkete til gjøre stas på fedrelandet. Det er tidlig på morgenen og korpset marsjerer forbi i en siste anstrengelse for å mirakuløst treffe riktig tone og takt. Regnklær og paraply? Ja, det må jo med. Vet jo aldri hva som skjer med været. Vi krysser fingre for sol og oppholdsvær – ingen dag er man mer opptatt av været enn nettopp 17.mai! Og ennå har ikke feiringen begynt.

Du skjønner det kan bli en lang dag når de minste allerede roper etter is og pølse til frokost. Forventningene er store og planene større. Venner skal møtes, man må finne den riktige plassen i toget, spore opp noen russ for å få russekort, blåse i tuta, miste sløyfa på bakken og uforvarende tråkke den ned i søla, haste forbi gamle bekjente for så å rope hurra til stemmebåndene løsner i samme øyeblikk som bukseknappen på den gamle dressbuksa ryker.

Til slutt mister du oversikten over hvem som er hvor, og når toget omsider er over skal alle plutselig fyke hver til sitt. En familiemiddag her, et vennebesøk der, litt fiskedam, sekkeløp, lotteri og langpannekaker i fleng på skolen. 

Fortvil ikke. Finn deg en stol, ta av deg de gnagsår-insisterende skoene, sleng føttene på bordet og slipp barna løs. For de har jo så klart en Xplora smartklokke! Der har du selvfølgelig lagt inn sikre soner slik at du får beskjed om noen forsvinner ut av avtalt område, du har GPS om du skulle lure på hvor minstemann har stukket av til, og du kan jo alltids ringe eller sende melding om noe skulle være ekstra prekært. Vi ønsker alle små og store en fantastisk feiring. Hipp hipp hurra!

Les mer om våre innovative smartklokker for barn her!