Slik blir du en mester på Xploras smartklokker!

Skaff deg fullstendig oversikt over alle funksjonene som er innebygget i Xploras prisvinnende smartklokker for barn. Du vil bli overrasket over hva du og barna er i stand til å få til!

Den tiden hvor en klokke var et par visere og ei reim er over. Siden 2016 år har Xplora sine smartklokker gjennomgått en rivende utvikling over flere modeller. I dag står vi igjen med en av markedets mest avanserte smartklokker for barn. Xploras smartklokker er robuste og beregnet på barn som leker. De er derfor vannavstøtende og kan brukes i all slags ruskevær – det er likevel anbefalt å ta av klokken når man skal dusje, bade, eller ved lek i vann for øvrig.

Dette er ingen ren klokke. Det er en høyteknologisk innretning som rommer mange funksjoner, som gjør hverdagen lettere og morsommere – for både barn og voksne. I tillegg er Xploras smartklokker en glimrende kilde til økt aktivitet, engasjerende underholdning og kanskje aller viktigst, det å gi barna en trygg introduksjon til den digitale verden! Men hvordan får man til å levere alt dette i en liten smartklokke for barn tenker du? Her får du svaret!

Produktenes kjernefunksjoner

Samtale og meldinger på Xploras smartklokker

Samtale og meldinger på barnets første mobiltelefon

Med Xplora sitt eget SIM-kort, som er forhåndsinstallert når du kjøper en klokke, er man raskt tilkoblet omverdenen. Barnet får sitt helt egne telefonnummer og samtalene foregår direkte via klokkens innebygde mikrofon og høyttaler, der barnet enkelt ringer og mottar samtaler ved å navigere på klokkens skjerm.

Smartklokken kan i tillegg motta tekstmeldinger via chat, der barnet også kan svare med forhåndsskrevne tekster, emojier og talemeldinger.

Lær mer om samtale og meldinger her!

Godkjente kontakter på Xploras smartklokker

Godkjente kontakter

Foreldre kan godkjenne opptil 50 kontakter som barnet kan kommunisere med via smartklokken. Dermed kan ikke barnet opprette kontakt med noen andre enn de du ønsker, og ingen uvedkommende kan kontakte barnet via smartklokken. Uten tilgang til internett og sosiale medier begrenser vi også barnets tilgang til både upassende innhold eller kontakt med uvedkommende.

Lær mer om godkjente kontakter her!

GPS og sikre soner på Xploras smartklokker

GPS med sikre soner

Med Xploras GPS-funksjon kan du enkelt følge med når barnet ditt er ute og leker. Du kan også opprette trygge soner i Xplora-appen, som vil gi deg beskjed når barnet ankommer eller forlater den sikre sonen. På denne måten gir man barnet frihet og foreldre trygghet! 

Lær mer om GPS-funksjonen her!

Skolemodus på Xploras smartklokker

Skolemodus

Skoler har ofte strenge restriksjoner for bruk av private nettbrett og smarttelefoner i skoletiden. Xploras smartklokker kommer derfor med en smart funksjon kalt skolemodus, som låser displayet på klokken i det tidsrommet barnet skal være i klasserommet og holde fokus på oppgavene sine der. Når skolemodus er aktivert fungerer smartklokken kun som en vanlig klokke, som viser tiden, og den utgjør dermed ikke en distraksjon i timen eller friminuttet!

Lær mer om skolemodus her!

Xploras aktivitetsplattform

Xploras aktivitetsplattform

Dette er Xploras egne aktivitetsunivers – der barna kan delta i superkule kampanjer med smartklokkene gjennom å være aktive. Med den innebygde skrittelleren kan barnet følge med på sin egen aktivitet til enhver tid. En skikkelig motivasjon for å være i bevegelse! Skrittene konverteres deretter til en fiktiv valuta kalt Xplora Coins, som kan brukes på alderstilpasset innhold på aktivitetsplattformen.

Myntene kan også deles mellom barnas klokker og deg selv, så på denne måten kan familien samlet spare opp til noe de ønsker seg fra aktivitetsplattformen, hvor du jevnlig finner nye spennende og kule varer. 

Vi har tett samarbeid med blant annet Universal Studio og Warner Bros, og kan skilte med tidligere kampanjer som Tom & Jerry, Boss Baby, Dora the Explorer, Space Jam og Peter Rabbit. Via kampanjene kan dine barn også være med på å endre verden via våre bærekraftige prosjekter barna kan delta i. Vi har blant annet plantet nye trær og gitt vann til barn som trenger dette gjennom UNICEF. Det er ikke for uten grunn at vår visjon er play to move the world!

Det totale antallet skritt telles per år, og nullstilles hver 1. januar. Frem til det får brukerne utdelt medaljer ut ifra hvor mye aktivitet man har vært i. Man starter på Jern-medaljen etter 50 000 skritt, og kan deretter jobbe seg opp til Svart Diamant Pluss etter hele 4 000 000 skritt – så det er bare å sette i gang!

Lær mer om aktivitetsplattformen her!

Kamera, bakgrunner og ringetoner på Xploras smartklokker

Kamera, bakgrunner og ringetoner

Våre smartklokker kommer med et kamera som kan brukes til video og foto. Man kan lagre mer enn 1000 bilder som deretter kan anvendes som bakgrunn for å sette et personlig preg på smartklokken! Det er også et kult videokamera i smartklokkene – slik at barna kan fange de små, men magiske hverdagsøyeblikkene! Xplora følger GDPR-regulasjonene, slik at du ikke trenger å  bekymre deg for lagring eller at bildene havner på internett. 

Med den digitale klokken kan barnet passe tiden selv, eller øve seg på å lære klokken om det trengs! Klokken kommer med forskjellige typer visninger av klokkeslettet, med mulighet for både analoge og digitale urskiver, i tillegg til en rekke fengende ringetoner. 

Lær mer om kamera-funksjonen her!

Alarmer og påminnelser på Xploras smartklokker

Påminnelser og alarmer

Sliter du med å få barnet ditt til å stå opp om morgenen? Med klokkens innebygde alarm våkner barnet når du ønsker – ja, kanskje til og med før du selv har stått opp? Alarm-funksjonen kan også brukes som en påminner om andre gjøremål og aktiviteter gjennom dagen. 

Lær mer om alarmer og påminnelser her!

Xplora-appen

Xploras smarte foreldre-app

Med Xplora-appen administrer du hele klokken og har du kontroll over mange av de overnevnte punktene og funksjonene. Både klokken og foreldre-appen kan kobles til WiFi, noe som er sterkt anbefalt for å holde klokken oppdatert med det som til en hver tid er siste programvareoppdatering. 

Bli bedre kjent med Xploras foreldre-app her!

Appen lastes enkelt ned via App Store eller Google Play til din egen mobiltelefon.

AppStore Google Play

Velkommen til en trygg introduksjon til den digitale verden sammen med Xplora!

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker i dag!

 

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN