Slik blir du en mester på Xploras smartklokker!

Skaff deg fullstendig oversikt over alle funksjonene som er innebygget i Xploras prisvinnende smartklokke. Du vil bli overrasket av hva du og barna er i stand til å få til!

Den tiden hvor en klokke var et par visere og ei reim er over. Siden 2016 år har Xplora sine smartklokker gjennomgått en rivende utvikling over flere modeller. I dag står vi igjen med en av markedets mest avanserte smartklokker for barn. 

Vi må vel bare være ærlige. Dette er ingen ren klokke. Det er en høyteknologisk innretning som rommer mange funksjoner, som gjør hverdagen lettere og morsommere – for både barn og voksne. I tillegg er Xploras smartklokker en glimrende kilde til økt aktivitet, engasjerende underholdning og viktig humanitært arbeid. Og kanskje aller viktigst, det å gi barna en trygg introduksjon til den digitale verden.

Les mer om våre smartklokker unikt tilpasset barn

Saken fortsetter under bildet

Hvordan får man til å levere alt dette i en liten smartklokke for barn, tenker du? Her får du svaret!

Mobiltelefon: Med Xplora sitt eget SIM-kort, som er forhåndsinstallert når du kjøper en smartklokke, er du raskt tilkoblet omverdenen. Barnet får et helt eget telefonnummer og samtalene går direkte via klokkens innebygde mikrofon og høyttaler. Barnet kan enkelt ringe eller motta samtaler ved å navigere på skjermen. 

Klokke: Med den digitale klokken kan barnet passe tiden selv, eller øve seg på å lære klokken om det trengs! Klokken kommer med forskjellige typer visning av klokkeslettet, med mulighet for både analoge og digitale urskiver. 

Meldinger og chat: Smartklokken kan motta meldinger via Chat, som barnet kan svare på med forhåndsinstallerte meldinger, emojis og talemeldinger – ingen kjedelige tekstmeldinger! Smartklokken (med unntak av XGO2) kan motta SMS, men ikke sende SMS.

GPS og sikre soner: Med Xploras GPS-funksjon kan du enkelt følge med når barnet ditt er ute og leker. Du kan også opprette trygge soner i Xplora-appen, som vil gi deg beskjed når barnet forlater og ankommer sonen. På denne måten gir man barnet frihet og foreldre trygghet! 

Kontaktliste: Foreldre kan godkjenne opp til 50 kontakter som barnet kan kommunisere med via smartklokken. Dermed kan ikke barnet opprette kontakt med noen andre enn de du ønsker, og ingen uvedkommende kan kontakte barnet via smartklokken.

Les mer om våre innovative smartklokker

Skolemodus: Skoler har ofte strenge restriksjoner for bruk av medbragte telefoner og klokker. Xplora smartklokker kommer dermed med en smart funksjon som låser displayet på klokken i det tidsrommet barnet skal være i klasserommet og holde fokus på oppgavene sine der – ingen forstyrrelser i klasserommet eller friminuttet. Smartklokken er kun en vanlig klokke i skolemodus!

Alarm og påminnelsesfunksjon: Sliter du med å få barnet ditt til å stå opp om morgenen? Med klokkens innebygde alarm våkner barnet når du ønsker – ja, kanskje til og med før du selv har stått opp? Alarm-funksjonen kan også brukes som en påminner om andre gjøremål og aktiviteter gjennom dagen. 

Kamera- og videofunksjon: X5 Play premium smartklokke kommer med et 2.0 MP kamera som kan brukes til video og foto. XGO2 smartklokke kommer med 0.3 MP-kamera. Xplora følger GDPR-regulasjonene, slik at du ikke trenger å  bekymre deg for lagring eller at bildene havner på internett. X5 Play kan lagre mer enn 1000 bilder – og de kan anvendes som bakgrunn for å sette et personlig preg på smartklokken! Det er også et kult videokamera i smartklokkene – slik at barna kan fange de små, men magiske hverdagsøyeblikkene!

Foreldre-app: Med Xplora-appen administrer du hele klokken og har du kontroll over mange av de overnevnte punktene og funksjonene – som blant annet å holde oversikt i GPS og stille inn sikre soner. Denne appen lastes enkelt ned via App Store eller Google Store til din egen mobiltelefon.

Skritteller: Med den innebygde skrittelleren kan barnet følge med på sin egen aktivitet til enhver tid. En skikkelig motivasjon for å være i bevegelse! 

Xploras aktivitetsplattform: Dette er Xploras egne aktivitetsunivers – der barna kan delta i superkule kampanjer med smartklokkene gjennom å være aktive. Med den nevnte skrittelleren konverteres barnas skritt til en egen valuta i plattformen – Xplora Coins. Vi har tett samarbeid med blant annet Universal Studio og Warner Bros, og kan skilte med tidligere kampanjer som Tom & Jerry, Boss Baby, Dora the Explorer, Space Jam og Peter Rabbit. Via kampanjene kan dine barn også være med på å endre verden via våre bærekraftige prosjekter barna kan delta i; vi har allerede plantet nye trær og gitt vann til barn som trenger dette gjennom UNICEF. Det neste prosjektet handler om å bygge opp byer med grønn energi. Det er ikke for uten grunn at vår visjon er Play to move the world!

Vannavstøtende: Xploras smartklokker er robuste og beregnet på barn som leker. Den er derfor vannavstøtende og kan brukes i all slags ruskevær. Det er likevel anbefalt å ta av klokken når man skal dusje eller ved lek i vann for øvrig.

​​Medaljer: Antallet skritt telles per år, så hver 1. januar blir de nullstilt. Hvert år får brukerne utdelt sine medaljer ut i fra hvor mye aktivitet det har hatt – det er alt fra Jern-medaljen etter 50 000 skritt, til Svart Diamant Plus-medaljen på hele 4 millioner skritt. Så det er bare å sette i gang! 

Xplora Coins: Dette er Xploras og Goplays egen valuta! Ved å gå får du utdelt en coin per tusende skritt. Disse kan også deles mellom barnas klokker og seg selv, så på denne måten kan familien samlet spare opp til noe i GoPlay Butikken, hvor du jevnlig finner nye spennende  og kule varer. 

Musikk: Klokkene har også mulighet for å spille av musikk. Dette gjør du ved å føre over musikkfiler fra PC, laptop eller mobil. 

Wi-Fi: Klokkene kan kobles til Wi-Fi, og dette er også anbefalt for å holde klokken oppdatert med siste mykvare (firmware).

Kjøp nå, betal senere – vil tilbyr Klarna