Få en enklere og tryggere juleferie med Xplora

Hvordan kan du og familien få den beste ferien med Xplora som ressurs?

Juleferien er like rundt hjørnet –  full av muligheter! Selv om en ferien og fri betyr mye lek og moro for barna – og mye tid til familiehygge og kvalitetstid, kan det tidvis være utfordrende for oss foreldre som faktisk skal jobbe.

Trygg juleferie!

De fleste av oss har igjen hjemmekontor, men til tross dette, barn opptil en viss alder trenger tilsyn av oss voksne gjennom dagen. Mange har barn i alder der de kan være litt ute på en lekeplass i nærheten eller i hagen der Xplora vil kunne bidra til å gjøre dette mer bekymringsfritt for både barnet og deg som forelder. En mulighet du har med våre Xplora smartklokker er at du kan du sette en sikkerhetssone i din egen hage – eller alle andre steder du måtte tenke er trygg sone for barna dine. Du vil bli varslet av Xplora-applikasjonen hvis barnet ditt forlater det trygge området. Hvis dette skjer, er det bare å ringe barnet. 

Xplora kan hjelpe; mer selvstendig, økt mestringsfølelse – større selvfølelse!

Xplora ønsker å være en ressurs i ferien så vel som hverdagen. Barnet kan få en større radius å bevege seg på alene, samtidig der du har kontrollen via foreldreappen; du sliper å bekymre deg -og barnet opplever større selvstendighet, økt mestringsfølelse og større selvfølelse. En meget god spiral!

Les mer om våre innovative smartklokker for barn her.

Ta tiden tilbake med Xplora

Ferien er også en fin tid å øve på smartklokkens funksjoner i trygge omgivelser. Det er også en fin bonus å kunne få litt mer tid til rådighet i ferien når barnet blir mer selvstendig. Tid er ofte mangelvare i mange barnefamilier. Noen minutter ekstra kan være foreldres høyeste ønske! 

Les mer om våre innovative smartklokker for barn her.

Vent med smarttelefonen!

Vi i Xplora jobber og ånder hver dag for at barn skal få være barn. Og vi ser at behovet for digital kontakt er viktig – spesielt når barn begynner å være mer ute i verden på egenhånd. Vi mener at ingen barn trenger en vanlig smarttelefon i ung alder, for med smarttelefonen kommer det mye som kan være belastende og skadelig for barn, gjennom sosiale medier for eksempel. Her har du tilgang til hele verden – alt fra det gode til det absolutt mindre heldige for barna våre.  I våre smartklokker for barn har vi ingen internettilgang – ikke noe sosiale medier, men vi fokuserer på det vi mener er viktig for barn og unge; en kontrollert og trygg mulighet til kontakt med sine nære og kjære. Du som mamma og pappa legger selv inn alle kontakter som kan ringe til klokken, du som voksen administrerer klokken via en foreldre app som bare dere har tilgang til.

60% har opplevd press på å kjøpe smarttelefon

I følge en intern undersøkelsen vi har hatt, svarer mer enn 60% av foreldrene at de har opplevd press på å kjøpe en smarttelefon til barna sine, når de i virkeligheten syns det er for tidlig. Xplora er en god løsning for familier – der man kan holde kontakt med barnet på en trygg måte uten at man trenger å bekymre seg for at barna kanskje kunne komme til å surre seg inn i noe via sosiale medier eller internett. Du trenger heller ikke bekymre deg for at “skjermtid”blir et problem allerede  – som mange foreldre krangler mye med barna sine etter hvert. La barn være barn – de trenger ingen smarttelefon når de er så unge.

La barn være barn litt til!

Snakk gjerne åpent med andre foreldre om dette med smarttelefon vs Xplora smartklokke  – ettersom mange andre sannsynligvis vil erfare det samme som i vår undersøkelse over; et press på å kjøpe en smarttelefon og det som kommer med den – som de færreste ønsker å eksponere barna sine for allerede nå. La barn være barn litt lengre – og la oss voksne enn så lenge ha en god kontroll på den digitale verden til barna våre; la oss sammen skapte en trygg inngang til denne verden sammen med de!

Les mer om våre innovative smartklokker for barn her.