Fordelene med Xplora

I dagens samfunn er det ikke til å unngå at barn vokser opp med teknologi langt forbi det foreldrene deres gjorde. Xplora tror på teknologi og fordelene det tilbyr ved å forenkle og forbedre livene våre, men også det enorme samfunnsansvaret ved å tilpasse teknologien for barn.  

Når vi handler til barna søker vi etter produkter som er fordelaktige til barnets trygghet og utvikling. Klær som tåler og passer til lek, møbler som er trygge og leker som øker kreativitet og læring. Du kjøper barneleker, barneklær og barnestoler – hvorfor ikke kjøpe «barne-teknologi» også?

XPLORAs fordeler for barnet kan være nettopp det motsatte av fordelene ved mye annen teknologi vi bruker – den har ikke internett og øker ikke skjermtid.

Sjekk ut våre innovatiove smartklokker for barn her

Dette er de viktigste funksjonene og fordelene ved Xplora:

Ringe- og talemelding 

Vi sier at XPLORA er «Barnets første mobiltelefon» så disse funksjonene er dermed forventet av produktet. Det du kanskje ikke visste er at i foreldreappen «Xplora» kan du velge hvilke kontakter som kan ringe og sende melding til mobilklokken. Du kan sende tekstmeldinger hvis barnet kan lese og skrive, men man kan også kommunisere med talemeldinger og emojis.

GPS og SOS-knapp
fordeler sos x5 play

I foreldre-appen kan du se hvor barnet er, og opprette trygge soner. Skal for eksempel barnet gå alene til skolen kan du se når den forlater trygg sone hjemme, og ankommer trygg sone på skolen. Skulle det skje noe på veien har klokken en SOS-knapp som vi håper dere aldri må bruke. Denne funksjonen varsler foreldre-appen.

Skolemodus

 Når barnet ditt har ankommet trygg sone på skolen, kan du sette smartklokken i skolemodus slik at den ikke blir en distraksjon for undervisningen. Da fungerer klokken som en hvilken som helst digitalklokke.

Skritteller
fordeler skritteller

XPLORA brenner for mindre skjermtid og aktive barn. Med skrittelleren kan barnet tjene Xplora-mynter for hvert 1000:e skritt, og kan med igjen bytte inn disse i mange muligheter i vår aktivitetsplattform for barn. Denne funksjonen kan også brukes til morsomme konkurranser mellom venner og familie.

Kamera
fordeler kamera x5 play

Som alle andre mobiltelefoner har våre smartklokker et mobilkamera. Slik kan barnet ta flotte bilder eller video, og sette sitt eget preg på mobilklokken ved å velge sin egen bakgrunn med sine favoritter. Barna kan også ha det gøy med å ta bilder av seg selv og venner, uten at du må være redd for at det lander på internett.

Ikke noe internett
fordeler ikke internett x5

Tanken bak dette er å minke skjermtid, øke aktivitet og skape trygghet rundt hva barna observerer. Xplora er ikke imot at barn bruker internett, men det beste er når det skjer under oppsyn slik at barn får være barn så lenge som mulig.

Sjekk ut våre innovatiove smartklokker for barn her

Andre fordeler og funksjoner:

– Mobilklokken sitter trygt på armen og er vanskelig å rote bort.

– Den er vannavstøtende og slitesterk

– Kalender og klokke

– Ulike ringetoner og varslingslyder

– Touch screen i farger

– Vi tilfredsstiller GDPR-kravene.

Syns du det er litt tidlig å gi barnet en smarttelefon? Er du lei av barnet mister mobiltelefonen? Vil du ha brukervennlig teknologi for å kommunisere med barna?

Sjekk ut våre innovatiove smartklokker for barn her