Små skritt kan ha stor betydning

Klimaendringer er en sak som angår oss foreldre på en spesiell måte.

Valgene vi tar nå vil ha en grunnleggende innvirkning på våre barns fremtid.

 

Barns forhold til naturen er ofte veldig nysgjerrig og ukomplisert. Skogen gir et sted for spill og for eventyr og dyr er interessante venner. 

I Norge skal vi være takknemlige for at naturen ligger veldig nær oss. Dette er imidlertid ikke tilfelle over hele verden, og effekten av klimaendringer er ødeleggende.

I denne globaliserte verden er det vanskelig å lukke øynene for det som skjer. Derfor er det viktig å lære barna våre å ta ansvarlige og bærekraftige valg som er viktige i stor skala.

Xplora har vokst mye de siste årene, og vi føler at vi har en plikt til å gå foran som et forbilde. Vi ønsker at kundene våre skal være stolte av at de har valgt Xplora. Det som er best for barn, er også vår prioritet. Denne ideologien har preget oss hele veien, og skapte produktet vi har i dag. Men nå vil vi ta ideen et steg videre.

For hver kjøpte Xplora planter vi et tre i samarbeid med en ideell organisasjon One Tree Planted.

One Tree Planted gjør en viktig jobb med å gjenopprette biologisk mangfold. De jobber for å øke bevisstheten rundt trær og tilbyr selskaper en mulighet til å ta enkle, men viktige valg. Sammen ønsker vi å motivere barn og unge til å ta valg som vil være positive for vårt miljø 💚

Trær renser luften vi puster inn. De filtrerer vannet vi drikker og gir habitat for mer enn 80% av verdens biologiske mangfold. Du kan lese mer om viktigheten av trær direkte fra nettstedet One Tree Planted.

I tillegg til å velge et fornuftig alternativ for barnets helse og velvære når du kjøper en mobilklokke fra XPLORA, kan du være trygg på at valget ditt også vil ha langsiktige effekter. Å plante et tre krever ingenting av deg! Barn er fremtiden vår, så det er bare rettferdig å tilby dem muligheten til å glede seg over en velstående planet. Et godt valg har nå enda større konsekvenser og sammen kan vi gjøre verden til et bedre sted for barna våre å leve.

Ved å kjøpe Xplora kan du nå være en del av noe mye større. La oss gi barna våre en mulighet til å glede seg over livet uten bekymringer i fremtiden. 💚 

Her kan du lese mer om Xplora