Sonic🌈 + Xplora⌚️ = sant🙌🏻

Bli med Sonic på et fartsfylt eventyr ut av en annen verden🚀

Husker du Sonic? Nå kan du og barna som Xplora-kunder delta i vår Sonic-kampanje på vår aktivitetsplattform Goplay! Bli med å samle skritt og ringer med Sonic nå – og du kan vinne fantastiske premier!

Slik går du frem for å delta på Goplay

Å bli med på Xplora Goplay-plattformen er raskt og enkelt. Alt du trenger er en Xplora-klokke og brukernavn for Xplora foreldre-appen.

1. Gå til Goplay.myxplora.com/no for å registrere barnet eller deg

2. Logg på Goplay-plattformen med samme bruker som du logger deg inn på Xplora-appen/foreldre-appen.

3.Ta på barnet ditt og/eller deg Xplora-klokken for å samle skritt! Se hvor mange skritt barnet og du har spart opp og hvor mange Xplora-mynter barnet eller du har av mynter fra Xplora-appen eller Goplay-plattformen på nett.

Har ikke barnet ditt enn Xplora smartklokke ennå?

Bestill smartklokke, barnets første mobiltelefon, for å forenkle hverdagen for hele familien – og å kunne delta på vår superkule Goplay-plattformen nå! Velkommen til Xplora-universet! Les mer om og kjøp smartklokke til barn her

Du kan delta sammen med barna!

Nå kan du som forelder være med å samle skritt og gi til barna dine – og delta sammen med barna på Goplay med vår superlekre XMOVE aktivitetsklokke. Les mer om denne allrounder`n med blant annet pulsmåler, bevegelsessensor, søvnmonitorering, skritteller og Bluetooth her

Les mer om Goplay aktivitetsplattform her

Xplora-kunde? Gå til Goplay her for å delta!

Vi har lansert fordelsprogram for alle våre Xplora-kunder – få fine premier!