Utfordring 2 av 3 i Net Zero-kampanjen er fullført!

Vi har fullført utfordring 2 av 3 i Net Zero-kampanjen og alt avhenger av de daglige donasjonene fra våre mer enn 10 000 deltakere rundt om i verden. Nå med bare én milepæl nærmere fullføring, er det viktigere enn noen gang å fortsette å bringe grønn energi til Bchaaleh i Libanon! Ikke gi opp nå! Vi trenger din hjelp for å møte utfordringen, og Libanon trenger dine skritt!

Gratulerer til de tre vinnerne!

Xplora har allerede tilfeldig valgt ut de tre vinnerne av den andre utfordringen og vil kontakte dem om noen dager! De vil bli tildelt en 64 GB Apple iPad for den første vinneren, Apple Airpods Pro for den andre og en Nintendo Switch for den tredje.

*Husk at for å være med i trekningen for hver utfordring må bidraget ditt ha vært på mer enn 100 000 trinn.

Hvordan påvirker mangelen på energi studenter i Libanon?

Se vitnesbyrdet til Ghrasyo ​​​​George Nassar, en 17 år gammel student fra Bchaleh, Libanon som bare har tilgang til to timer med strøm om dagen.

Aktive barn

 

Hvis du ikke har blitt med i kampanjen ennå, hvordan kan du bli med og donere trinnene dine?

Å bli med i Net Zero-kampanjen er veldig enkelt, og du trenger bare følgende:

  1. Å ha en smarttelefon å kunne samle trinnene dine med.
  2. Last ned den gratis Xplora-appen som er tilgjengelig på App Store og Google Play,
  3. Registrer e-postadressen din for å opprette kontoen din i appen
  4. Når du først er i appen, må du bli med i kampanjen og velge skritteller for å begynne å samle inn og donere trinnene dine.

Når du har sortert alle punktene ovenfor, er alt du har igjen den beste delen: begynn å bevege deg!

Nå som vi har så fint vær, er det nå det perfekte tidspunktet for å donere trinnene dine til Net Zero-kampanjen mens du gjør en eller annen form for fysisk aktivitet: Gå til jobben, gå turer, løpe, drive med sport eller enhver form for fysisk aktivitet som krever for å holde føttene i bevegelse og ikke glem å sørge for at du donerer trinnene dine gjennom Xplora-appen. Spre ordet og del denne kampanjen med familie, venner og kolleger.

Gjør din fysiske aktivitet til humanitær hjelp!

Hva bidrar din innsats til i Net Zero-kampanjen?

Innbyggerne i Bchaleh har tilgang til kun to timer med strøm om dagen, så ved å donere trinnene dine gjennom den gratis Xplora-appen, vil du bidra til å bringe grønn energi til byen Bchaleh i Libanon, som vil muliggjøre: mer produktive arbeidstider, bedre helsevesen, bedre læringsmiljøer, bærekraftig matproduksjon og nye forretningsmuligheter.

Hvis du ikke har blitt med ennå, hva venter du på?
Bli med og la oss forandre verden sammen!