Xplora mobilklokker bidrar med 31 743 trær i Canada!

Xplotras visjon er å gjøre det mulig for barn over hele verden å oppleve hvordan deres daglige aktiviteter kan skape en positiv forandring i verden.

Som du kanskje vet, har vi inngått et samarbeid med One Tree Planted for å plante trær! One Tree Planted er et ideell organisasjon dedikert til global skogplanting. De planter trær for å gjenopprette natur og biologisk mangfold. De øker også bevisstheten rundt viktigheten av trær og motiverer yngre generasjoner til å gjøre noe positivt for miljøet.

 

Som en del av dette partnerskapet gjennomførte vi en kampanje i løpet av juli og august der vi forpliktet oss til å plante et tre for hver solgte Xplora-klokke.

Vi er veldig stolte av å kunngjøre at vi sammen med One Tree Planted planter 31743 trær i British Columbia !!!

Dette er nok til å dekke ca 150.000 kvadratmeter skog og tilsvarer 37 dekar eller 21 profesjonelle fotballbaner i standardstørrelse!

British Columbia er Canadas mest økologisk mangfoldige provins. Den har landets eneste ørken, nær Osoyoos i sør, og Nord-Amerikas våteste værstasjon, på vestkysten av Vancouver Island. Den har regnskoger, tørr furuskog, boreal skog, alpin tundra, gressletter med mer. Mer enn 1.100 arter av fugler, fisk, pattedyr, padder og krypdyr lever i B.C., noen finnes nå andre steder i Canada.

Sommeren 2017 opplevde British Columbia den verste skogbrannen i landets historie. 

Skogbrannen dekket over 4.600 kvadratkilometer av provinsens ubebodde innland, over dobbelt så mye som den tidligere største brannen i 1958. Brannen strakk seg over 130 kilometer fra ende til annen.

46.000 personer har måttet forlate hjemmene sine da det var fare for at brannen kunne spre seg. Dette har vært det verste året for skogbrann i British Columbia siden registreringen startet, ifølge Skrepnek. Over 3.900 brannmenn kjempet mot 134 skogbranner over hele provinsen. 

Hvorfor plante trær?

Å plante trær er en av de beste måtene å bekjempe de skadelige effektene av klimaendringer. Trær hjelper med å rense luften vi puster, filtrerer vannet vi drikker og gir habitat til over 80% av verdens biologiske mangfold. Trær gir også enorme sosiale påvirkninger ved å skaffe arbeidsplasser til over 1,6 milliarder mennesker, styrker kvinner i underutviklede nasjoner og støtter samfunn som er ødelagt av miljøskader.

Så, vi vil si en oppriktig TAKK for at du hjelper oss med å skape så mye positiv endring i miljøet ved å kjøpe våre produkter.

Sammen kan vi gjøre mer! Følg med for å se hvordan våre fremtidige prosjekter vil bidra til å hjelpe barn med å gjøre en positiv forandring i verden.

For å lese mer om Xplora, trykk HER

LES MER OG FÅ KLOKKEN SENDT RETT HJEM FRA VÅR NETTBUTIKK HER

Du kan også kjøpe Xplora-smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.