XGO3 – familiens følgesvenn!

Xplora XGO3 smartklokke setter en ny standard for digital kommunikasjon for barn mellom 4-11 år.

GO-familien har fått en ny baby! XGO3 smartklokke for barn forbedrer suksessen til tidligere produkter. XGO3 har alle høykvalitetskomponentene til en Xplora-enhet i toppklassen til en brøkdel av prisen!

Så hva er nytt?! Kameraet er bedre (2M), batteriet (850mAh) varer lenger og designet er slankere og lettere enn forgjengeren XGO2. Denne nye modellen har en mer nøyaktig GPS og mer pålitelig teknologi. Smartklokken kommer med et 4G SIM-kort, slik at den er oppe og går umiddelbart. Og det vil barna også!

Med en skritteller og Xploras prisbelønte aktivitetsplattform med spill, kampanjer og auksjoner, vil barna bli belønnet for aktiviteten deres. XGO3 kommer i fem lyse, morsomme farger, og er skreddersydd for behovene til barn og deres foreldre

Vi er stolte over å lansere XGO3 som en ny leken smartklokke for barn som har det gøy og samtidig trygt koblet til familiene sine, sier CCO hos Xplora Technologies, Kristin Hellebust.

XGO3 er barnets første mobiltelefon!

Frihet for barna

Xplora XGO3 smartklokke for barn er en perfekt introduksjon til den digitale verden og kommer med alle nøkkelfunksjonene for å være ombord på en sikker måte. Det gir komfort, moro og trygghet i hverdagen for hele familien. Takket være mobil tilkobling kan barn oppdage verden bekymringsløst og kommunisere med venner og slektninger når som helst. Gi barna to år til med barndom!

Funksjoner:

  • Telefon
  • Chat og talemeldinger
  • GPS-posisjonsfunksjon med SOS og sikkerhetssoner
  • Skolemodus
  • Skritteller, stoppeklokke og alarm
  • Kamera, Galleri, Emojis

XGO3 settes opp og administreres via Xplora-appen. Slik har foreldrene alltid oversikt og kontroll. De kan legge inn og legge til kontakter via appen, og kun disse kontaktene er synlige på Xplora-klokken. Barnet kan kun kommunisere med kontaktene som også er lagret av foreldrene. Live-plasseringen til klokken kan ses av foreldrene når som helst via appen. Alle andre funksjoner, som å stille inn en alarm, skolemodus eller sikkerhetssoner, styres også via foreldreappen.

“La barna løpe fritt, møt venner, ha det gøy og opplev eventyr sammen – Xplora tar seg av resten!”

Anbefalt medietid for barn i alderen 7 til 10 år er 30 til 45 minutter per dag. Imidlertid er gjennomsnittlig medietid for barn i alderen 6-7 år 133 minutter daglig. Det er mer enn 2 timer med skjermtid som dekker TV, internett, sosiale medier, spill eller streaming (KIM-studie 2020).

Et av Xploras oppdrag er å prøve å bidra til å få barn mer aktive og samtidig ha mindre skjermtid, sier Hellebust.

Med dagens raskt voksende digitalisering og bruk av digitalt innhold, er et trygt alternativ til smarttelefonen for barn viktigere enn noen gang. XGO3 er den perfekte løsningen for å redusere skjermtid for barn, og inspirere dem til en sunnere og lykkeligere livsstil.

Les mer om våre innovative smartklokker til barn!