Vær aktiv med Xplora og #Goplay!

Goplay plattformen har som formål å motivere barn til å være aktive. Gjennom å samle skritt i skrittelleren vil barna bli belønnet med Xplora coins de kan anvende i Goplay butikken.
Ved å delta i konkurranser på plattformen er det også mulig å vinne kjempekule premier! Det eneste du må gjøre er å skaffe deg en Xplora-enhet, logge på Goplay og være aktiv!

Kjøp smartklokke her!

Utviklingen av Goplay

Vi i Xplora følger tett på nye trender i markedet, og jobber stadig med utvikling av vårt produkt, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et topp moderne produkt. Goplay er en del av denne utviklingen og vår visjon om å redusere skjermtid og motivere til aktivitet.

Aktive barn

Vi heier på aktive barn, og ønsker å inspirere til aktiv og sosial lek og aktivitet. Alle våre nyeste modeller er utstyrt med skrittelleren, der barnet kan følge med på hvilken distanse det tilbakelegger når det er ute og leker. For hvert 1000 skritt de logger i skrittelleren tjener de en Xplora-coin.

Teknologi

Vi vet at at teknologien har kommet for å bli og ønsker å tilpasse den til barnas behov – en teknologi som kan trekke opp interessen til å bevege seg utendørs. Xploras #Goplay har partnerskap med SONY, PlayStation, Netflix Spy Racers med mer for spennende konkurranser og premier.

#Goplay

Derfor har vi skapt en aktivitetsplattform, der barna belønnes for fysisk aktivitet gjennom opptjente Xplora coins. Når barna har spart nok coins, vil de få belønninger og kunne kjøpe produkter i vår #Goplay-butikk.

Plattformen fungerer for alle brukere som har følgende Xplora modell:  Xplora 3S, Xplora GO og Xplora 4, Xplora X5 Play.

Hvordan logge på #Goplay?

goplay klokke profilSteg 1
Logg inn med brukerprofilen din.

logg inn goplaySteg 2
Registrer deg på goplay.myxplora.com

lek med goplaySteg 3
Bruk Xplora-klokken i aktivitet for å samle skritt! Du tjener Xcoins per 1000 trinn du tar!

For å lese mer om #Goplay klikk HER

Sjekk vår #Goplay Store