Vær aktiv med Xplora!

Xplora aktivitetsplattform har som formål å motivere barn til å være aktive. Gjennom å samle skritt i skrittelleren vil barna bli belønnet med Xplora coins de kan anvende på ulike måter.
Ved å delta i konkurranser på plattformen er det også mulig å vinne kjempekule premier!

Kjøp smartklokke her!

Utviklingen av Xplora aktivitesplattform

Vi i Xplora følger tett på nye trender i markedet, og jobber stadig med utvikling av vårt produkt, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et topp moderne produkt. Plattformen er en del av denne utviklingen og vår visjon om å redusere skjermtid og motivere til aktivitet.

Aktive barn

Vi heier på aktive barn, og ønsker å inspirere til aktiv og sosial lek og aktivitet. Alle våre nyeste modeller er utstyrt med skrittelleren, der barnet kan følge med på hvilken distanse det tilbakelegger når det er ute og leker. For hvert 1000 skritt de logger i skrittelleren tjener de en Xplora Coin.

Teknologi

Vi vet at at teknologien har kommet for å bli og ønsker å tilpasse den til barnas behov – en teknologi som kan trekke opp interessen til å bevege seg utendørs. Xplora har partnerskap med SONY, PlayStation, Netflix Spy Racers med mer for spennende konkurranser og premier.

Derfor har vi skapt en aktivitetsplattform, der barna belønnes for fysisk aktivitet gjennom opptjente Xplora Coins.

Plattformen fungerer for alle brukere som har følgende Xplora modell:  Xplora 3S, Xplora GO og Xplora 4, Xplora X5 Play, XGO2, XGO3 og X6Play.

Hvordan logge på Xplora aktivitetsplattform

goplay klokke profilSteg 1
Logg inn med brukerprofilen din.

lek med goplaySteg 3
Bruk Xplora-klokken i aktivitet for å samle skritt! Du tjener Xcoins per 1000 trinn du tar!