NYHET – vi lanserer verdens første aktivitetsplattform!

 

Trender

Vi i XPLORA følger tett på nye trender i markedet, og jobber stadig med utvikling av vårt produkt, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et topp moderne produkt.

Aktive barn

Vi heier på aktive barn, og ønsker å inspirere til aktiv og sosial lek og aktivitet. Alle våre nyeste modeller er utstyrt med skrittelleren, der barnet kan følge med på hvilken distanse det tilbakelegger når det er ute og leker.

Teknologi

Samtidig så vet vi også at teknologien har kommet for å bli og ønsker å tilpasse den til barnas behov – en teknologi som kan trekke opp interessen til å bevege seg utendørs.

#GOPLAY

Derfor har vi nå lenge jobbet med lansering av vår nyeste aktivitetsplattform, der barna belønnes for fysisk aktivitet gjennom opptjente XPLORA COINS. Vi lanserer #GOPLAY, hvor barna kan tjene XPLORA COINS, få belønninger og kjøpe produkter for XPLORA COINS i vår #GOPLAY Store.

 

Plattformen fungerer for alle brukere som har følgende XPLORA modell:  XPLORA 3S, XPLORA GO og XPLORA 4.

Delta i jakten på den store rosa FLAMINGO! 🌸 Lek, hold deg aktiv og bli belønnet med XPLORA Coins og en Rosa Flamingo for hvert 1000 skritt du tar! Samle Flamingo og kom på topp på Ledertavlen for å kunne vinne eksklusive premier! Vi heier på aktive barn!

VINNERNE TREKKES 15. AUGUST

Følg med på ledertavle

Vær blant de første i Norge som får
teste denne plattformen sammen med dine barn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å lese mer om #GOPLAY klikk HER

Sjekk vår #GOPLAY Store HER