Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer

Alarmer og påminnelser er noe som er svært nyttig i den travle hverdagen, både for barn og voksne. Selv for oss voksne kan det være utfordrende å holde styr på alle avtaler og oppgaver knyttet til jobb, skole, lekser, fritidsaktiviteter, besøk og andre daglige gjøremål. Det inngås mange avtaler i løpet av en uke, så hvorfor ikke få hjelp med organiseringen fra barna, som også kan lære seg å holde styr på en liten flik av kalenderen? Da kan alarmfunksjonen på Xploras smartklokker være akkurat den assistenten dere har vært på utkikk etter! 

Xplora smartklokken er den ultimate løsningen for å organisere den hektiske hverdagen. Med sin smarte funksjonalitet gjør den det enklere enn noensinne å holde styr på alt fra viktige avtaler til daglige gjøremål. Med muligheten til å legge til opptil 20 individuelle alarmer, kan Xplora smartklokken tilpasses nøyaktig etter behovene til både barn og foreldre. Disse alarmer kan brukes til å minne barna om alt fra lekser og treningstider til viktige avtaler og sosiale arrangementer.

Men Xplora smartklokken er ikke bare en vanlig alarmklokke. Den er en fullverdig assistent som gir støtte og hjelp gjennom hele dagen. Ved å tilby et bredt utvalg av påminnelser og alarmer, gir den både barn og voksne den ekstra hjelpen de trenger for å holde seg organisert og effektive. Enten det er å minne barna om å ta med seg matpakken til skolen, huske på å mate kjæledyrene eller å være hjemme til avtalt tid, er Xplora smartklokken alltid der for å hjelpe til.

Det beste av alt er at du kan tilpasse hver enkelt alarm med en beskrivende tittel, slik at det blir enklere å forstå hva alarmen handler om. Dette gir deg uendelige muligheter til å tilpasse klokken etter dine behov og preferanser.

Så hvorfor ikke la Xplora smartklokken være den ultimate assistenten som gjør hverdagen både enklere og mer effektiv? Med sin imponerende funksjonalitet og brukervennlige design, vil den raskt bli en uunnværlig del av familiehverdagen.

 

Påminnelser og alarmer eksempel:

1. Barna har blitt med en venn hjem fra skolen og lurer på hvor lenge de kan bli. Enkelt; Sett på en alarm via Xplora-appen som forteller at det er på tide å gå hjem!
2. Hver uke strever dere med å huske på fotball- eller håndballtreningen. Ikke nå lengre! Sett på en gjentagende påminnelse på rett dag og tid.
3. Noen barn vil gjerne sove lenge – spesielt når de blir litt eldre. Sett på en alarm som fungerer som vekkerklokke, så slipper du å mase når barna skal opp fra senga!
4. Lekser hver dag etter middag? Ja, legg det inn på klokken, så er det ingen vei utenom eller bortforklaringer som kan komme i veien!

Alle alarmer og påminnelser utløser en ringetone, med unntak av når smartklokken er i skolemodus – da kommer det kun en stille beskjed på klokken. Du kan også aktivere vibrering under klokkens voluminnstillinger.

Les mer om klokkens skolemodus her!

Slik oppretter man ny påminnelser eller alarmer.

1. Åpne Xploras foreldre-app på mobilen din.
2. Velg profilen til det barnet du ønsker å varsle og trykk på “Alarm”.

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

3. Klikk deretter på “Ny varsling” og definer ønsket tidspunkt for varslingen. Du kan også angi en tittel i fritekst-feltet øverst som indikerer hva varslingen innebærer, samt gjenta den en eller flere dager i løpet av en uke.

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer! Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

5. I dette eksempelet har vi angitt en alarm som minner barnet om å ta matboksen ut av sekken etter skoletid på hverdager.

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

6. For barnet vil påminnelser og alarmer vises i klokkens meny.

 

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

Med Xploras smartklokker blir det enklere å holde styr på alt fra leksehjelp til fotballtrening og alt imellom. Med muligheten til å legge til opptil 20 alarmer, kan barna lære viktigheten av å være organisert og ansvarlige for sine egne gjøremål. Enten det er å minne dem om lekser, aktiviteter eller viktige avtaler, er Xplora den perfekte løsningen for å holde oversikt over den hektiske hverdagen. Så hvorfor ikke la Xplora være den lille hjelperen som gjør hverdagen litt enklere? Med Xplora smartklokke kan barna føle seg trygge og selvstendige samtidig som de holder styr på alt som skjer rundt dem.

LES MER OM VÅRE SMARTKLOKKER HER