Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

Selv for oss voksne kan det være utfordrende å holde styr på alle avtaler og oppgaver knyttet til jobb, skole, lekser, fritidsaktiviteter, besøk og andre daglige gjøremål. Det inngås mange avtaler i løpet av en uke, så hvorfor ikke få hjelp med organiseringen fra barna, som også kan lære seg å holde styr på en liten flik av kalenderen? Da kan alarmfunksjonen på Xploras smartklokker være akkurat den assistenten dere har vært på utkikk etter! 

Til å hjelpe dere har dere så klart en Xplora smartklokke, som med sin alarm- og påminnelsesfunksjon enkelt kan ta over og gi støtte til å løse noen av disse oppgavene i hverdagen. Du kan nemlig legge til 20 forskjellige alarmer på en klokke – som kan brukes både til å legge inn avtaler og gjøremål man har, samt at funksjonen kan brukes som en vekkerklokke for barna! Du kan selv sette en beskrivende tittel på alarmen, så her er mulighetene mange.

For eksempel:

1. Barna har blitt med en venn hjem fra skolen og lurer på hvor lenge de kan bli. Enkelt; Sett på en alarm via Xplora-appen som forteller at det er på tide å gå hjem!
2. Hver uke strever dere med å huske på fotball- eller håndballtreningen. Ikke nå lengre! Sett på en gjentagende påminnelse på rett dag og tid.
3. Noen barn vil gjerne sove lenge – spesielt når de blir litt eldre. Sett på en alarm som fungerer som vekkerklokke, så slipper du å mase når barna skal opp fra senga!
4. Lekser hver dag etter middag? Ja, legg det inn på klokken, så er det ingen vei utenom eller bortforklaringer som kan komme i veien!

Alle alarmer og påminnelser utløser en ringetone, med unntak av når smartklokken er i skolemodus – da kommer det kun en stille beskjed på klokken. Du kan også aktivere vibrering under klokkens voluminnstillinger.

Les mer om klokkens skolemodus her!

Slik oppretter man en ny alarm

1. Åpne Xploras foreldre-app på mobilen din.
2. Velg profilen til det barnet du ønsker å varsle og trykk på “Alarm”.

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

3. Klikk deretter på “Ny varsling” og definer ønsket tidspunkt for varslingen. Du kan også angi en tittel i fritekst-feltet øverst som indikerer hva varslingen innebærer, samt gjenta den en eller flere dager i løpet av en uke.

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer! Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

5. I dette eksempelet har vi angitt en alarm som minner barnet om å ta matboksen ut av sekken etter skoletid på hverdager.

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

6. For barnet vil alarmen nå vises i klokkens meny.

 

Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!Gjør hverdagen enklere med påminnelser og alarmer!

 

Vil du vite mer om klokkens mange smarte funksjoner?

LES MER OM VÅRE SMARTKLOKKER HER