Kamera, bakgrunner og ringetoner på Xploras smartklokker

Ta morsomme bilder og gjør smartklokken unik ved å velge mellom ulike bakgrunner og ringetoner! Våre smartklokker er utstyrt med et selfie-kamera som lar barnet fange minneverdige øyeblikk og sette sitt personlige preg på klokken ved å velge et bakgrunnsbilde blant deres egne favorittbilder.

Kamerafunksjonen

Xplora X6Play er utstyrt med et 5MP kamera som kan brukes til å ta bilder og korte videoer, mens XGO3 har et kamera med en oppløsning på 2MP, dog uten videofunksjonen. Når det kommer til barnets sikkerhet knyttet til muligheten for å ta bilder med klokken, er Xplora i en klasse for seg selv. Våre smartklokker har kun barnevennlige funksjoner og kommer helt uten tilgang til internett, sosiale medier eller digital bildedeling på nett. I praksis vil det si at barnet utelukkende kan dele bildene det tar med klokkens godkjente kontakter, og du trenger dermed ikke bekymre deg for at innholdet skal havne på avveie. Xplora følger naturligvis også GDPR-regulasjonene når det kommer til lagring av innhold.

Les mer om godkjente kontakter her!

Bakgrunner

Både X6Play og XGO3 kommer med en rekke forhåndsdefinerte forslag til bakgrunnsbilder. Trykk og hold på skjermen i et par sekunder, for å velge mellom de ulike alternativene. Vil man benytte et bilde tatt med klokkens kamera som urskive, finnes dette alternativet lengst til høyre i menyen (eksklusivt på X6Play).

Kamera, bakgrunner og ringetoner på Xploras smartklokkerKamera, bakgrunner og ringetoner på Xploras smartklokker

Man kan også trykke og holde på et bilde fra kamerarullen, for å velge det aktuelle bildet som klokkens bakgrunnsbilde.

Kamera, bakgrunner og ringetoner på Xploras smartklokkerKamera, bakgrunner og ringetoner på Xploras smartklokker

Ringetoner

Under klokkens innstillinger kan man velge mellom en rekke ulike ringetoner, samt definere lydstyrke og slå av eller på vibrering. På Xploras aktivitetsplattform, der barnas aktivitet belønnes med Xplora Coins, kan man også bruke sine opptjente mynter på alderstilpasset innhold som et ytterligere antall fengende ringetoner og morsomme bakgrunnsbilder som kan brukes på klokken. Sistnevnte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for nedlastning på Xplora X6Play og X6Pro (kommer).

 

LES MER OM INNHOLDET PÅ AKTIVITETSPLATTFORMEN HER